top

Vrijwilligerswerk in Tanzania

Lesgeven in Tanzania

Engels en KiSwahili zijn de twee officiele talen in Tanzania, waarnaast er ook nog 100 dialecten terug te vinden zijn. Belangrijk Bij de lesgeef projecten is het belangrijk om de gesproken Engelse taal te verbeteren. Dit helpt iemand bij het krijgen van een baan, bijvoorbeeld in de grootste inkomstenbron van Tanzania, het toerisme. Je hoeft dus niet super goed te zijn in de Engelse grammatica, als je maar de kinderen maar wilt helpen en vooral kunt helpen met het verbeteren van hun gesproken Engels.

Je kunt zelf kiezen of je les wilt geven op een basisschool of middelbare school. Je helpt de leraar met zijn of haar lessen in het begin als klassenassistent, wanneer je er klaar voor bent dan kun je je eigen klassen krijgen. Als jij er helemaal voor gaat zal je altijd leuke en levendige lessen hebben, want de kinderen zijn enorm enthousiast. Als je hobby’s hebt, zoals sport, toneel of kunst, dan kun je hier ook iets mee doen en zo de kinderen nog meer mee geven dan alleen de Engelse taal.

klaslokaal tanzania Vrijwilligerswerk in Tanzania


Medische Projecten in Tanzania

Je kunt ook aan Medische projecten meewerken in diverse medische instellingen in Arusha en als je doorgeeft wat eventuele wensen of interesses zijn, dan word je op de beste plek geplaatst. Wat je precies zult doen is afhankelijk van jouw capaciteiten en opleidingsniveau. Jouw enthousiasme en actieve houding zijn van uiterst belang en wat je precies zult doen hangt af van je eigen capaciteiten en opleidingsniveau.

Soms zijn de faciliteiten in de ziekenhuizen en klinieken erg basic en niet te vergelijken met wat wij in het Westen gewend zijn, daarom is het belangrijk dat je jezelf voorbereid op misschien schokkende ziektebeelden en dat je je eigenlijk opstelt als arts (dus niet laten leiden door emoties). De bedoeling is dat je van maandag tot vrijdag werkt, maar dat eventueel de weekenden ook ingevuld kunnen worden met enige werkzaamheden.

ziekenhuis tanzania 300x150 Vrijwilligerswerk in Tanzania


Sociale Projecten in Tanzania

Er zijn ook projecten in weeshuizen en opvanghuizen, met kinderen tussen de 0 en 14 jaar jong waar je jezelf nuttig kunt maken (alle plekken zijn in en vlakbij Arusha). Ondanks het vele toerisme In Tanzania zijn er nog veel gebieden die onderontwikkeld zijn ondanks het vele toerisme. Er is dus genoeg werk voor vrijwilligers.


Voor meer informatie
Telefoon
: 0031 (0) 78 6131356
Email: info@projects-abroad.nl
Post: Wijnstraat 237, 3311 BV Dordrecht, Nederland

Deel dit met anderen!
 • digg Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • delicious Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • facebook Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • twitter Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • googlebookmark Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • addtofavorites Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • email link Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • hyves Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • linkedin Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • googlebuzz Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • live Vrijwilligerswerk in Tanzania
 • rss Vrijwilligerswerk in Tanzania

Laat een bericht achter

top